Return to site

2020 - anul creativitatii si al permiterii

Anul potentialelor si experientelor noi, magice, alese cu intelepciune si permise cu incredere

January 7, 2020

In 2019 am inceput un jurnal al trairilor si constientizarilor mele zilnice pe care l-am tinut timp de 6 luni. Ajungand la sfarsitul anului si recitind parti din el mi-am amintit cat de valoros a fost acest proces pentru mine si am simtit sa incep din nou aceasta documentare a vietii mele interioare. Impartasesc mai jos fragmente referitoare la felul in care intentionez sa experimentez acest nou an.

"2020 - anul creativitatii - Anul potentialelor si experientelor noi, magice, alese cu intelepciune si permise cu incredere

Am atat de multa energie pe care o limitez in potentiale de a fi familiare alegand deseori dintre aceleasi variante vechi de manifestare cand am un infinit de potentiale disponibile.

Anul acesta imi permit noi potentiale de traire creativa. Imi aduc constiinta, intelepciunea in alegerile pe care le fac si sunt prezenta, treaza in actul meu de Creatie.

2020 va fi anul potentialelor si experientelor cu adevarat noi, curate, pure, cristaline, magice, libere de jocuri de putere, intru bucuria sufletului meu, din preaplinul care sunt si din sursa infinita a energiei mele cu care pot alege sa CREEZ orice realitate. Cu claritate, bucurie, pace si intelepciune creez.

Gata cu supravietuirea si cu traitul pentru scopuri mici, mercantile sau aducatoare de placere! Imi permit suflul creativitatii in fiecare moment al vietii mele. Nu traiesc ca sa fiu un om care se chinuie sa fie perfect sau un profesionist mai bun, ca sa fac bani sau sa ii ajut pe altii, traiesc pentru a crea constient, pentru a aduce bucuria sufletului meu aici in fiece moment.

Imi permit pasiunea de a crea nu pentru ca mi-ar lipsi ceva, asta este si a fost mereu o iluzie. Creez pentru ca asta este bucuria sufletului meu. Din preaplinul care sunt imi permit sa creez. De asta sunt aici.

Nu mai intru si nu imi mai investesc energia in lucruri si obiective mici.

Oricand intru in gravitatia constiintei de masa cu limitarile ei, respir si o eliberez.

Asta nu mai este Realitatea mea. Nu o aleg si nu o investesc cu energia mea. Nu ma lupt cu ea. Doar ma eliberez de iluziile ei si respir in constiinta care sunt, permitandu-mi noi perspective si perceptii.

Am incredere in intelepciunea fiintei mele, in bunul meu simt interior, in discernamantul meu si imi permit sa ma manifest cu bucurie, armonie si curaj."