Return to site

Îndrumări pentru un an în pace

Inspirat din experienţa mea personală din 2016

December 29, 2016

⋆ Alege să fii în pace.
⋆ Fii onest în experiența ta şi ai încredere că ştii să discerni făcătura minții de adevărul ființei.
⋆ De fiecare dată când te prinzi în gânduri dramatice, respiră, permite-ți un nou nivel de soluții și alege să fii în pace.
⋆ Repetă.
⋆ Dacă există o problemă, ai încredere că a fi în pace îţi dă mai multă energie pentru a găsi o soluţie decât a fi prins în tipare emoționale, aşa că alege un spațiu sigur în interiorul tău și rămâi în pace.
⋆ Alte emoţii vor veni şi pleca şi toate sunt în regulă. În același timp poți să alegi mereu să te conectezi la maestrul tău interior și să fii în pace.
⋆ Fii onest cu tine însuţi chiar şi atunci când nu-ţi place ceea ce vezi. Suntem cu toţii duri, cruzi, furioși, răutacioși, nervoși, ciudoși, ranchiunoși, mincinoși, blocați și lipsiți de imaginație uneori. Nu e nici o ruşine în asta.
⋆ Alege oamenii cu care intri in dialog. Oamenii rar aleg să își creeze realitatea conștient. Înconjoară-te cu oameni care fac alegeri asemănătoare cu ale tale. Creează-ți un grup de oameni frumoși și bucurați-vă unii de alții.
⋆ Ai răbdare. Continuă să fii onest şi să te redresezi, va fi din ce în ce mai uşor să renunţi la poveştile tale şi să alegi să rămâi în pace.
⋆ Amintește-ți de reușitele tale, indiferent cât de mici i se par minții tale şi bucură-te de ele. Permite-ți să ai umor și să râzi, viața nu e așa serioasă precum pare.
⋆ Bucură-te de viaţă, de oameni frumoși, de creație, de mișcare, de respirație şi de orice altceva îţi face inima să cânte cu senzualitate.
⋆ Relaxează-te, te descurci de minune! Chiar şi atunci când nu crezi asta. Cheia reușitei tale este alegerea sufletului tău, tu nu poți decât să te dai la o parte din propria-ți cale.

A fi în pace nu este despre a sufoca alte trăiri, a te preface, a încerca continuu sau a te forţa; Este despre a alege unde îți investești energia, mai degrabă decât a fi prins în aceeaşi tipare de gândire şi emoție din copilărie şi familie. Putem alege conștient să investim în a ne bucura și a fi împăcați, chiar şi atunci când realitatea înconjurătoare nu este ideală. Acest lucru nu ne împiedică să acționăm. Dimpotrivă, oamenii împăcați sunt mai productivi, sănătoși și lucizi, deci pot acționa cu claritate. Pacea este ceva ce putem alege să creăm în vieţile noastre. Nu știm cum pentru că pacea este a spiritului, nu a umanului, dar atunci cand alegem și permitem ea ne este disponibilă. Ce binecuvântare!