Return to site

Despre Clubul Creatorilor

Fii creatorul vietii tale!

November 21, 2018

Proiectul nostru este o calatorie a realizarii fiintei in intelepciune.

Ne intalnim impreuna pentru ca experienta noastra in aceasta viata sa devina o alegere si o bucurie, fara rani si indoieli; pentru a putea alege ce vrei sa experimentezi constient. Adevarata creatie e simpla, “Eu Sunt” in bucurie.

Este un spatiu in care nu e loc pentru invinuiri, pentru rusine, pentru hipnoza. E un spatiu unde nu te ascunzi de tine, unde totul e in lumina constiintei, unde nu mai esti sclavul nevoilor si trecutului tau. Impreuna vom crea un spatiu in care vom observa jocurile de putere, le vom da drumul si vom simti frumusetea si constiinta a tot ceea ce suntem ca intreg. Vom experimenta sa alegem si sa traim in bucurie. Va fi un spatiu in care nu e nevoie de efort, de scopuri si targete, esti in experienta, alegi constient si viata te serveste.

Aici devii responsabil pentru experientele tale, bucuriile tale si tot ceea ce creezi in viata ta. Aici devii cu adevarat liber. Nu mai ai nevoie de limitari si drame, intelepciunea distileaza toate acestea. O astfel de intelepciune iti va implini sufletul.

Scopul Clubului Creatorilor si a retreaturilor noastre este sa creeze spatiul pentru toate acestea. In acest spatiu vom intelege ce este Creatia si calitatea de Creator. Ceea ce vom aduce in fiinta noastra va fi constienta, prezenta si claritate. Lucrarea o vom face impreuna dar ca fiinte suverane, in care fiecare se va intalni cu el insusi in calitate de Creator al realitatii sale.
  
Vom elibera falsele oglinzi pe care le-am creat despre noi, aspectele care nu ne mai folosesc si vom manifesta noi fatete creative ale noastre. Vom face lucrari de grup in care constientizam adancurile si multi-potentialitatea fiintei noastre, in care claritatea, intelepciunea, capacitatea de alegere si constienta se trezesc in noi.

Vom folosi de asemenea instrumente precum meditatia dinamica, eliberarea somato-emotionale, terapia de eliberarea a traumelor (TRE) prin care corpul fizic isi deblocheaza capacitatile de autovindecare.

Retreatul va fi mai ales un spatiu in care sa ne bucuram unii de altii, o comunitate cu prieteni de suflet si lucratori in ale spiritului. Sa ne intalnim noi pe noi in toate dimensiunile fiintei noastre!

In acelasi timp nu este vorba doar despre noi. Odata cu aducerea constientei si asumarea responsabilitatii in viata noastra si odata cu realizarea noastra, luminam acest potential pentru altii, cei din jurul nostru si constiinta de masa. Este nevoie mai mult ca oricand intr-o lume atat de scindata sa aducem lumina constiintei si intelepciunea vindecatoare.

Va invitam cu bucurie sa ne intalnim in acest spatiu sigur pentru lucrarea sufletelor noastre! Pentru intrebari despre activitatile noastre ne puteti scrie un mesaj pe aceasta pagina.