Return to site

Cum pot experimenta TRE®?

November 23, 2018

TRE® este o metoda terapeutica ce are ca scop armonizarea la nivel fizic, emotional si mental. Ea poate fi invatata de la un facilitator pe parcursul a aproximativ 6 sesiuni dupa care o puteti practica singuri oricand va doriti sa va intoarceti la voi, sa va centrati, relaxati sau pur si simplu sa deveniti mai prezenti.

Puteti invata sa practicati aceasta metoda in context de grup sau in cadrul unor sesiuni individuale. Avantajul primei variante este energia de grup care va sustine si comunitatea frumoasa care se formeaza. Sesiunile individuale se potrivesc mai bine celor care simt ca nu se pot relaxa in contextul unui grup, au un program dinamic si isi doresc mai multa flexibilitate in stabilirea sesiunilor sau se simt foarte incarcati si simt ca pot elibera mai usor intr-un mediu mai intim.

  • Pentru a stabili o sesiune individuala nu trebuie decat sa completati acest formular. Impreuna vom stabili un interval orar care se potriveste programului vostru si detaliile organizatorice. Trebuie sa veniti imbracati in haine comode in care sa va puteti misca lejer sau sa le aveti cu voi sa va puteti schimba. Sesiunea individuala dureaza intre o ora si este un spatiu sigur in care sunteti ghidati 1 la 1 in a experimenta aceasta terapie, a invata sa o folositi pe cont propriu si a va intoarce la o stare de echilibru interior.

Sesiunile de grup se impart in 2 categorii: seri de experimentare si grupuri de armonizare.

  • Serile de experimentare sunt evenimente de 2 ore pe care le organizam cam o data la doua saptamani. Puteti veni la una singura sau la mai multe, scopul lor fiind de a oferi un cadru in care sa vedeti daca aceasta metoda vi se potriveste, de a ne cunoaste si de a oferi un spatiu sigur in care sa puteti lua o pauza de la haosul vietii de zi cu zi, eliberand stresul si tensiunile din corp.
  • Grupurile de armonizare au o durata de 6-8 saptamani si cuprind 6 sesiuni. Aici grupul se formeaza de la inceput, ajungand sa cunoasteti oameni noi interesati de propria fiinta, insusindu-va metoda alaturi de ei si beneficiind facilitarea noastra pe termen mai lung. Alegand sa veniti la un asemenea grup creati un spatiu in viata voastra in care aproape saptamanal va conectati la voi insiva, invatati sa va relaxati profund, sa va adaptati mai usor la provocarile zilnice si ii oferiti sistemului vostru nervos o binemeritata recalibrare.

Pentru a citi mai multe despre TRE® va invit pe pagina de pe site dedicata acestei terapii. O puteti accesa dand click aici.

Va invit cu drag sa experimentati aceasta terapie usoara si naturala! Odata insusita metoda TRE® poate deveni un companion de nadejde care sa va sustina in implinirea potentialelor de pace, creativitate, armonie si bucurie ale fiintei voastre.