Return to site

Cum ne conectam la intelepciunea interioara prin practica TRE®

October 13, 2019

De multe ori noi actionam in dezacord cu ceea ce ne bucura, onoreaza si creste, urmand presiuni sociale, credinte limitative si stima de sine scazuta. Suntem destul de amortiti incat sa putem face, in mod automat, compromisuri peste compromisuri zi de zi.

Cand incepem sa ne simtim din nou corpul, sa devenim prezenti in el, sa simtim senzatiile dinauntrul sau, starile care apar, compromisurile pe care le facem impotriva fiintei noastre incep in mod natural sa fie din ce in ce mai rare. Incepem sa ne trezim la viata si prin urmare, sa ne respectam nevoile, sa ne acceptam limitele, sa fim mai blanzi cu noi pentru ca simtim disonanta dinauntrul nostru de care inainte nu eram constienti.

Noi nu realizam preturile pe care le platim atunci cand ne punem in situatii ce nu ne fac cinste, iar conectandu-ne la corpul nostru, in sfarsit incepem sa le simtim si, fara chiar sa ne propunem, vom face alegeri care ne aduc mai multa bucurie, siguranta, vitalitate si armonie.

TRE® este o practica ce ne sustine sa ne intoarcem la corpul nostru, sa devenim mai prezenti in el. Rezultate precum eliberarea stresului, a tensiunilor musculare, eliberari emotionale si a blocajelor fasciale pot avea loc de la prima sesiune dar rezultatele pe termen lung necesita repetare. In timp, vom incepe sa ne respectam limitele proprii, sa comunicam mai clar si usor, sa iesim din dinamici vechi ce tin de social, cuplu sau servici in mod natural, vom observa ca actionam diferit.

Apoi, pe masura ce mediul in care traim se curata de la sine, vom incepe sa ne auzim si mai profund fiinta, sa avem acces la intuitia, intelepciunea si cunoasterea noastra. Avem multe obiceiuri, dinamici si blocaje emotionale care stau intre noi si cunoasterea noastra interioara si care trebuiesc eliberate.

Fiecare dintre noi are un bun simt interior care il ghideaza catre natural, catre simplitate, catre armonie. Cu acest ghid interior plin de intelepciune vrem sa ne conectam, o data ce incepem sa il ascultam totul in viata noastra se simplifica. Vom trece dincolo de minte si vom face alegeri care ne onoreaza sufletul.

Ceea ce ne onoreaza fiinta este mereu simplu. Bucuria, pacea, armonia sunt simple. Orice este complicat este o facatura a mintii. Intorcandu-ne la corp, fiind prezenti in el, ne intoarcem la simplitate si la ce este curat, pur si intelept in noi.